Menu

Om mig

Cecilie

Cecilie Cady Mondrup Winther Avellino

Mediegrafikerelev hos GOSH COPENHAGEN


Privat

Jeg er 23 år, bosat i Farum, og er gift. Jeg interesserer mig meget for grafisk design, web-kodning, fotografering, fashion, dans og rejser. I min fritid rejser jeg en del, når jeg har ferie tager min mand og jeg til et andet land for at udforske kulturen, naturen og oplevelserne.

Arbejdsrelateret

Jeg er en detaljeorienteret, idérig og glad pige, som elsker at blive udfordret. Lige nu er jeg under en mediegrafikeruddannelse på 4 år. Jeg er elev hos GOSH COPENHAGEN, og jeg er rigtig glad for at være her, da jeg bliver behandlet som en uddannet mediegrafiker, jeg får meget ansvar. Jeg er med til at designe nye produkter, sætte kampagner op og andet reklame der skal til tryk, + alt digitalt på vores hjemmeside og sociale medier. Mit elevforløb slutter d.20/08 2018, jeg føler mig allerede udlært fordi GOSH har kastet alle slags opgaver i hænderne på mig siden min første dag.

UDDANNELSE

Folkeskole. AP STUDIO ART PHOTOGRAPHY og de regulærer fag på EtonHouse International Highschool, i Kina 2010-2012. Grundforløb som web-integrator, 2014. 40-ugers Mediegrafiker Grundforløb d.11/08/14. Mediegrafikerelev hos GOSH COPENHAGEN d.04/05/15.

ERHVERVSERFARING

Freelance fotograf hos T-shirt firma DetoxBotox, og Mondue.dk. Assistent hos Joha der producere bl.a. babyundertøj. Model - både til privatbrug, eksamensbrug og erhvervbrug. Sælger hos Callforce i København. Dealmanager hos DealSales på Amager. Mediegrafikerelev - Mesterlærer siden 4. Maj 2015 hos GOSH COPENHAGEN.

MIT MÅL

Jeg elsker mit arbejde og jeg drømmer om en arbejdsplads med samarbejde og et socialt stærkt bånd mellem kollegaer, dette er gået i opfyldelse her hos GOSH COPENHAGEN. Jeg går målrettet efter at blive uddannet Mediegrafiker, og en dag arbejde som mediegrafiker i udlandet hos et kosmetik brand eller modemagasin!

PROGRAMMER

ADOBE INDESIGN
ADOBE PHOTOSHOP
ADOBE DREAMWAVER
ADOBE ILLUSTRATOR
ADOBE AFTER EFFECTS
ADOBE PREMIERE PRO