Menu

Om mig

Cecilie

Cecilie Cady F. Mondrup Winther Avellino

Mediegrafikerelev hos GOSH COPENHAGEN

Privat

Jeg er 22 år, bosat i Farum, og er gift. Jeg interesserer mig meget for fotografering, grafisk design, web-kodning, kosmetik, dans og oplevelser.

Arbejdsrelateret

Jeg er en detaljeorienteret, idérig og smilende pige, som elsker at blive udfordret. Lige nu er jeg under en mediegrafikeruddannelse. Jeg er elev hos GOSH COPENHAGEN, og jeg er rigtig glad for at være her, da jeg arbejder på samme nivea og med samme opgaver som GOSHes uddannet mediegrafiker. Jeg er med til at designe nye produkter, sætte kampagner op + andre elementer der skal til tryk, alt digitalt på vores hjemmeisde og sociale medier. Jeg er færdiguddannet d.20/08 2018, jeg føler mig allerede udlært fordi GOSH har kastet alle slags opgaver i hænderne på mig siden min første dag.UDDANNELSE

Folkeskole. AP STUDIO ART PHOTOGRAPHY og de regulærer fag på EtonHouse International Highschool, i Kina 2010-2012. Grundforløb som web-integrator, 2014. 40-ugers Mediegrafiker Grundforløb d.11/08/14. Mediegrafikerelev hos GOSH COPENHAGEN d.04/05/15.

ERHVERVSERFARING

Freelance fotograf hos T-shirt firma DetoxBotox, og Mondue.dk. Assistent hos Joha der producere bl.a. babyundertøj. Model - både til privatbrug, eksamensbrug og erhvervbrug. Sælger hos Callforce i København. Dealmanager hos DealSales på Amager. Mediegrafikerelev - Mesterlærer siden 4. Maj 2015 hos GOSH COPENHAGEN.

MIT MÅL

Jeg elsker mit arbejde og jeg drømmer om en arbejdsplads med samarbejde og et socialt stærkt bånd mellem kollegaer, dette er gået i opfyldelse her hos GOSH COPENHAGEN. Jeg går målrettet efter at blive uddannet Mediegrafiker, og en dag arbejde som mediegrafiker i udlandet hos et kosmetik brand eller modemagasin!

PROGRAMMER

ADOBE INDESIGN
ADOBE PHOTOSHOP
ADOBE DREAMWAVER
ADOBE ILLUSTRATOR
ADOBE AFTER EFFECTS
ADOBE PREMIERE PRO